Ποτάμι για επίθεση Ρουβίκωνα: Η Ελλάδα εμφανίζεται διεθνώς ως ξέφραγο αμπέλι
«Οι κουκουλοφόροι και οι κρανιοφόροι συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους, χτυπώντας ξένες πρεσβείες και δημόσια κτήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Ποτάμι» για την επίθεση Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Καναδά.
Προσθέτει: «Η Ελλάδα εμφανίζεται διεθνώς ως ξέφραγο αμπέλι, έρμαιο στις ορέξεις διαφόρων μπαχαλάκηδων. Αν στην κυβέρνηση δεν ξέρουν πού θα τους βρουν ας περάσουν, τις ώρες που δέχονται το κοινό φυσικά, από τα γραφεία τους στη Φιλοσοφική».
Να υπενθυμίσουμε, πως τα ξημερώματα, μια ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων έφτασαν έξω από το κτήριο της πρεσβείας του καναδικού κράτους στην Ελλάδα και αφού επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές στην τζαμαρία του κτηρίου, πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. Στο σημείο άφησαν δυο βαριοπούλες.
Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε ως διαμαρτυρία για την στήριξη που αυτό παρέχει στην εταιρία Eldorado Gold.
Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή
14:28
Τέσσερα χρόνια πολέμου: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε δίπλα στην ευρωπαϊκή στις Βρυξέλλες (pics)
14:26
Ένταση για τα βίντεο στη δίκη των Τεμπών: Απορρίφθηκε το αίτημα για κλήτευση του Εφέτη Ανακριτή
14:24
Η Ρωσία προσφέρει στην Σερβία την κατασκευή πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
14:21