Απάντηση Καμμένου στον Κοτζιά με… retweet
Η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο καλά κρατεί, με τον υπουργό Άμυνας να παίρνει τη σκυτάλη και να απαντά στα όσα υποστήριξε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφορικά με το τι διαδραματίστηκε στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.
Ο υπουργός Άμυνας έκανε retweet δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο αναφέρεται στα όσα υποστήριξε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Κοτζιάς.
Μάλιστα στο tweet με το άρθρο από το olympia.gr, αναφέρεται πως «ο Πάνος Καμμένος ότι έχει να πει το λέει ευθέως, επώνυμα και με πολιτική αξιοπρέπεια. Όχι με διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής».
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κοτζιάς στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως η κόντρα με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, υπέβοσκε καιρό.
«Τα γεγονότα δεν ήταν εν θερμώ υπήρχαν καιρό για το ποιος κάνει εξωτερική πολιτική στη χώρα, για αν το υπουργείο Άμυνας ήταν ένα δεύτερο ΥΠΕΞ», είπε ο υπουργός μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV και εξαπέλυσε πυρά στον υπουργό Άμυνας.
Χατζηδάκης: Να μην αδικούμε τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού (vid)
22:50
Ζελένσκι: Πρώτη παράδοση αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Είμαι ευγνώμων σε Ελλάδα και ΕΕ
22:39
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης για τον «Δικέφαλο» στον τελικό του Κυπέλλου
22:28
Νέα ανατροπή στις συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν: Η Τεχεράνη ανακοίνωσε συνάντηση στο Ομάν την Παρασκευή
22:18