Στην Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας - Βουλγαρίας - Σερβίας - Ρουμανίας ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στη Βάρνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην Τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, στο γεύμα εργασίας της Τετραμερούς θα συμμετάσχει, κατόπιν πρόσκλησης του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ακολουθεί το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:
10:00: Διμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
11:00 – 12:00: Συνάντηση των τεσσάρων ηγετών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας, Ρουμανίας.
12:00 – 12:30: Συνέντευξη Τύπου.
12:30 – 14:00: Γεύμα εργασίας των τεσσάρων ηγετών, με τη συμμετοχή και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ. 14:30: Διμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Σε Φυσική, Ιστορία και Οικονομία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
07:15
Εκρήξεις στην Τεχεράνη μετά την επίθεση στο Ισραήλ: Το Ιράν απειλεί με κλείσιμο του Μπαμπ ελ Μαντέμπ
07:08
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (08 Ιουνίου)
06:30
Πρόγραμμα «e-Astypalea»: Ποια η προθεσμία - Πώς να υποβάλλετε αίτηση
06:00