«Χαίρομαι για τη λύση που δόθηκε»: Το μήνυμα της Γεννηματά για την αποφυλάκιση της καθαρίστριας
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, εξέφρασε την χαρά την για την αποφυλάκιση της καθαρίστριας από τον Βόλο που είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού.
«Χαίρομαι για τη λύση που δόθηκε. Το κράτος δικαίου όμως οφείλει να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται την πίεση της γενικής κατακραυγής», έγραψε η. Γεννηματά στο twitter, λίγες ώρες μετά την απόφαση του Πανταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας.
Το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία της κακής ψυχολογικής κατάστασης της καθαρίστριας και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της.
«Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω φυλακή»: Τι λέει η 53χρονη καθαρίστρια
Η 53χρονη, που καταδικάστηκε σε 10ετη ποινή φυλάκισης, είχε πλαστογραφίσει το απολυτήριο του δημοτικού προκειμένου να προσληφθεί ως καθαρίστρια.
Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως είχε καταδικασθεί σε 15ετή φυλάκιση, ενώ σε δεύτερο βαθμό, η ποινή της μετατράπηκε σε 10 χρόνια, χωρίς αναστολή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις φυλακές Θήβας.
Αποτροπιασμός στην Αργαλαστή: Νεκρά πάνω από 10 ζώα από φόλες
12:10
Κατερίνα Μποφίλιου: Από την εγκεφαλική παράλυση, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
12:00
Χρίστος Δήμας: «Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες»
11:50
Συντάξεις, άδεια μητρότητας, επιδόματα: Έρχεται εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:41