ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Ρουσόπουλος: Υπήρξαν επικοινωνίες Τσίπρα-Καραμανλή

Θ. Ρουσόπουλος: Υπήρξαν επικοινωνίες Τσίπρα-Καραμανλή
Για τις επικοινωνίες Τσίπρα-Καραμανλή μίλησε ο Θ.Ρουσόπουλος EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υπήρξαν επαφές μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Καραμανλή αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Θόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Βήμα FM”.

«Έχουν υπάρξει μία-δύο επικοινωνίες» μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Αλέξη Τσίπρα, είπε ο πρώην Υπουργός Επικρατείας ενώ απέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηριστικά «ηγέτη επιπέδου Ανδρέα Παπανδρέου».

Οι αναφορές του κ. Ρουσόπουλου σε επαφές Τσίπρα-Καραμανλή έρχονται ως συνέχεια των ισχυρισμών του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι ο νυν πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή κατά τη διάρκεια των πολύωρων διαπραγματεύσεων με τους δανειστές τον Ιούλιο, οι οποίες κατέληξαν στην τελική συμφωνία.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία ο κύριος Ρουσόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης καθώς «είναι είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού». Επιπλέον, εκτίμησε ότι πιθανή αλλαγή του εκλογικού νόμου μπορεί να ενισχύσει τις τάσεις διάσπασης στη Νέα Δημοκρατία.

«Αυτό το κόμμα δεν κατάφερε να προοδεύσει για να βγάλει έναν αρχηγό που θα είναι ένα νέο πρόσωπο -όχι απαραίτητα σε ηλικία» τόνισε ο πρώην υπουργός, εκτιμώντας ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κράτησε τη Νέα Δημοκρατία και ενίσχυσε τις δυνάμεις της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Τέλος, υποστήριξε ότι «η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ