ΣΥΡΙΖΑ: Εθνικιστικοί κύκλοι της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι η πόλη τους ανήκει
Για «προσπάθεια αναβίωσης της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την οργάνωση αντισυγκέντρωσης στην πλατεία του Λευκού Πύργου την Παρασκευή, στις 7.00 μ.μ., την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλάει σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλέ ντε Σπορ.
«Η προσπάθεια για αναβίωση της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις θα πέσει στο κενό και ο ακροδεξιός συρφετός που νομίζει ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη, θα πάρει την απάντηση που του αξίζει από τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Μακεδονίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ανακοίνωση της πολιτικής συγκέντρωσης που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στις 14/12 με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύεται από την αντίδραση των γνωστών εθνικιστικών κύκλων της πόλης, οι οποίοι θεωρούν ότι η πόλη ανήκει στους ίδιους και καλούν σε αντισυγκέντρωση», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει: «Περιμένουμε από την αξιωματική αντιπολίτευση και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και από τα υπόλοιπα κόμματα και τους φορείς της περιοχής να καταδικάσουν έμπρακτα αυτές τις αντισυγκεντρώσεις και να πάρουν αποστάσεις από το εθνικιστικό μίσος και την πατριδοκαπηλία».
Κρίσιμες εκλογές σήμερα στο ΠΑΣΟΚ σε κλίμα εσωστρέφειας μετά τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
08:11
Όλοι όσοι γράφουν ιστορία με τη συμμετοχή τους στα φετινά βραβεία Όσκαρ
08:00
«Θα τον καταδιώξουμε και θα τον σκοτώσουμε»: Νέες απειλές των Φρουρών της Επανάστασης για Νετανιάχου
07:48
Το πετρέλαιο «απειλεί» τα νοικοκυριά - Το εφιαλτικό σενάριο που εκτοξεύει τον πληθωρισμό
07:38