ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Καμμένου σε Αμυρά: «Για νυφούλα καλός είσαι»

Επίθεση Καμμένου σε Αμυρά: «Για νυφούλα καλός είσαι»
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Γιώργο Αμυρά, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να του εξαπολύει σφοδρή επίθεση, αναφερόμενος σε μια ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στο Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑΑπό την πλευρά του, ο κ. Αμυράς, επιτέθηκε στον υπουργό Άμυνας και την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι επιχειρούν να φέρουν την τροπολογία στη Βουλή, για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16, «από την πίσω πόρτα».

«Γιατί βιαστήκατε; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που χειρίζεστε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης;», είπε ο κ. Αμυράς, αναφερόμενος στην τροπολογία για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

«Μετά τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι και όταν συμφωνήσετε θα σας απαντήσω. Αφού τα βρείτε και μεταξύ σας και διαπραγματευτείτε και με τους άλλους, θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω...», απάντησε ειρωνευόμενος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Αμυρά ο οποίος κατηγόρησε για κωλοτούμπα τον υπουργό Άμυνας και τους ΑΝΕΛ. «Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας διότι επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει τη συμφωνία για το Μακεδονικό και τώρα κάνετε τάχα μου αντάρτικο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Σας ερωτώ, είναι το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας; Βιάζεστε πολύ. Μάλλον θα είναι το τελευταίο σας, αλλά σίγουρα ο αποχωρισμός από τους Συριζαίους θα είναι δύσκολος. Και για εκείνους και για εσάς. Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγατε, αλλά μαζί τα κάνατε σίγουρα», απάντησε ο κ. Αμυράς.

«Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως», είπε γελώντας ο κ. Καμμένος προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή του Ποταμιού. «Αυτή τη φαιδρότητα να τη σταματήσετε παρακαλώ. Δεν είστε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ», απάντησε ο κ. Αμυράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ