Μητσοτάκης για το θάνατο Σιούφα: Υπήρξε υπόδειγμα πολιτικού και Προέδρου της Βουλής
«Σπάνιο πολιτικό και άνθρωπο που ξεχώριζε για το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητά του», χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 75 ετών.
«Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας σπουδαίος πολιτικός και ένας σπάνιος άνθρωπος που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητά του. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε την χώρα, την παράταξή μας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα. Άφησε πίσω του σημαντικό έργο σε όλα τα υπουργεία από τα οποία πέρασε και άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Βουλής, κερδίζοντας την εκτίμηση όλου του πολιτικού κόσμου», υπογραμμίζει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει όλους με θλίψη και ιδιαίτερα όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του. Εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας, τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερε. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
SPONSORED
Συνέδριο ΝΔ: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την νέα Πολιτική Επιτροπή
19:04
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με πρόεδρο Ν. Κορέας: Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες
18:58
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Μεσσηνία: Άνδρας έκλεψε όχημα και συνελήφθη μετά από τροχαίο
18:47
Στο στόχαστρο του Ιράν υποθαλάσσια καλώδια του Ορμούζ - Πώς θα επηρέαζε από τράπεζες έως τηλεργασία
18:36