ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία Πρεσπών: Στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου προσφεύγει ο Kοτζιάς

Συμφωνία Πρεσπών: Στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου προσφεύγει ο Kοτζιάς
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Να αποδείξει ότι ο «Εθνικός ψεύτης» είναι και ένας κοινός συκοφάντης μέσω της δικαιοσύνης θα αποπειραθεί το ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά αναφερόμενο στον Πάνο Καμμένο.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο οποίος μίλησε για «εισΠΡΑΤΤΩ», η πολιτική κίνηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών και αρχιτέκτονα της Συμφωνίας των Πρεσπών ανακοίνωσε άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του».

«Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου».

Όπως σημειώνει η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας ηγείται ο πρώην ηπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, οι μεθοδεύσεις αυτές «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας».

Προσθέτει, δε, ότι «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγο κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ