ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: Αυτοί σε έκαναν πρωθυπουργό

Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: Αυτοί σε έκαναν πρωθυπουργό
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τον παλιό του... εαυτό φαίνεται να ξαναβρήκε ο Πάνος Καμμένος μακριά από τα κυβερνητικά έδρανα. Μάλιστα μέρα με τη μέρα, ανεβάζει τους τόνους κατά της κυβέρνησης την ώρα μάλιστα που αναζητά νέους συμμάχους για να στηριχθεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν... γλιτώνει από τα πυρά του πρώην συμμάχου του. Τελευταίο «χτύπημα» μέσω twitter, όπου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολιάζει την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου περί ακραίων στοιχείων στο συλλαλητήριο.

«Οι ακραίοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια» εμφανίζεται να λέει ο πρωθυπουργός με τον Πάνο Καμμένο να του θυμίζει πως «αυτοί σε έκαναν πρωθυπουργό» αναφερόμενος στα συλλαλητήρια των αγανακτισμένων.

Τις προθέσεις του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τις είχε δείξει από το πρωί οπότε σε συνέντευξη του είχε προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό, με «πόλεμο» αν εκείνος δεν απομακρύνει από την κυβέρνηση όλα τα στελέχη που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη. «Νέα πρωτοφανής προσπάθεια κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος. Τώρα αντικαθιστά το Ποτάμι τον Ψαριανό με Μαυρωτά στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για να περάσει η συμφωνία. Μόνη λύση να μπλοκαριστεί, Αμυράς και Ψαριανός να φύγουν από ΚΟ Ποταμιού για να μην εκπροσωπείται. Ώρα 0" αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ