ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρεί από το Ποτάμι και ο Γρηγόρης Ψαριανός

Αποχωρεί από το Ποτάμι και ο Γρηγόρης Ψαριανός
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την αποχώρησή του από το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός. Το κόμμα έχει απομείνει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα από το πρωί, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά, και οι οποίες ελπίδες για ανασύστασή της με τη συμμετοχή του Θανάση Θεοχαρόπουλου, απομακρύνονται. 

Με μήνυμά του στο Facebook, ο κ. Ψαριανός ανεξαρτητοποιήθηκε και τυπικώς από το Ποτάμι, καθώς από τη στιγμή που διαλύθηκε η Κ.Ο. οι βουλευτές του κόμματος λογίζονταν ήδη ως ανεξάρτητοι.

«Σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με το Ποτάμι, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα», ανέφερε και έκανε λόγο για «αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς», με τα οποία, όπως είπε, «καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μας».

«Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες», έγραψε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως τη «χειρότερη από τα χρόνια της Χούντας».

«Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής β' Αθήνας με Το Ποτάμι, ανεξάρτητος από σήμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ