Τις επόμενες ημέρες παραδίδει την έδρα του ο Παπαχριστόπουλος
Σε τέσσερις με πέντε ημέρες θα παραδώσει την έδρα του δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος κάνοντας σαφές πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα ανήκει στους ΑΝΕΛ.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ, τόνισε επίσης ότι δεν θα ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας.
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ερωτώμενος για το πολιτικό του μέλλον και τα σενάρια που υπάρχουν, είπε πως θα είναι τιμή του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
Συνεχίζοντας, υποστήριξε πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είναι προσωπικότητα παγκοσμίου βεληνεκούς, κάτι που το απόδειξε όπως είπε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών.
Τέλος ο βουλευτής αναφέρθηκε και στα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχθεί, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει ζητήσει την προστασία της αστυνομίας.
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30
«Ανεπιθύμητος» για τη Ρωσία ο γερμανικός φορέας ενημέρωσης Deutsche Welle
23:57
Αγρότες: Τα αιτήματα έφτασαν στο Μαξίμου, οι τόνοι ανέβηκαν στη Βουλή, τα μπλόκα παραμένουν
23:45