ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος χρησμός Βούτση για την ημερομηνία των εκλογών

Νέος χρησμός Βούτση για την ημερομηνία των εκλογών
EUROKINISSI/ΓΙANΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Να διευκρινίσει παλαιότερη δήλωση του περί εκλογών επιχείρησε ο Νίκος Βούτσης. Ο πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» ρωτήθηκε για τα όσα είχε πει προ ημερών αναζωπυρώνοντας εκ νέου τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Κινούμαστε και εργαζόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση» σχολιάζει αναφερόμενος στη δέσμευση του πρωθυπουργού για εκλογές το φθινόπωρο αλλά στη συνέχεια προσθέτει πως «αυτό που είπα είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές πριν από το Μάιο και δεν ισχύει η πρόβλεψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο».

Η απάντηση του ΥΠΕΣ για τη σύμβαση με πρώην συνεργάτη της Χρυσοβελώνη

Νέο κίνημα ανακοίνωσαν Ρωμανιάς και Μητρόπουλος

Δεν θέλουν ή δεν μπορούν όλοι μαζί;

«Εφόσον βρισκόμαστε στην 4η σύνοδο της Βουλής -στην τελευταία- κι αφού θα γίνουν οπωσδήποτε αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές το Μάιο, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές» συμπληρώνει αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Η δέσμευση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού είναι για Σεπτέμβριο – Οκτώβριο. Εγώ δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, είναι σαφές ότι κινούμαστε και εργαζόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση» συμπληρώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ