ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Ο Τσίπρας μπήκε «σπίτι» και έκλεψε τα «παιδιά» μου

Πάνος Καμμένος: Ο Τσίπρας μπήκε «σπίτι» και έκλεψε τα «παιδιά» μου
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ολομέτωπη επίθεση με πεντασέλιδη συνέντευξη του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα εξαπολύει κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, αλλά και του συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι επί της ουσίας του έκλεψε τα «παιδιά», αναφερόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, καθώς απέτυχε να διευρυνθεί προς την κεντροαριστερά έτσι όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Σχολιάζοντας την έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα την πρώτη φορά που ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος το κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζει πως εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ο πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος.

Αποκαλύπτει, δε, πως το «προξενιό» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το έκανε ο Νίκος Παππάς (ο οποίος πλέον, κατά τον Πάνο Καμμένο, δεν είναι κοντά στον πρωθυπουργό) και ο Δημήτρης Βίτσας με τους οποίους και είχε τυπικές σχέσεις

Χαρακτηρίζει επίσης τον Νίκο Βούτση ως το χειρότερο πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τη Βουλή, ενώ για τον Νίκο Κοτζιά υποστηρίζει πως ενώ αρχικά χάρηκε για την παρουσία του στην κυβέρνηση, στη συνέχεια απογοητεύτηκε.

Στη συνέχεια, αφού κατηγορεί το διάδοχό του, Ευάγγελο Αποστολάκη για εκδικητικές αποστρατείες ανώτατων αξιωματικών λέγοντας πως εκείνος είχε ζητήσει να προστατευθούν οι ικανοί, υποστηρίζει πως η αποδόμησή του ξεκίνησε με το ταξίδι του στις ΗΠΑ και με εντολή Τσίπρα προς τις εφημερίδες «Η Αυγή» και «Εφημερίδα των Συντακτών» οι οποίες «παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο», ενώ σε αυτό βοήθησαν τόσο ο Νίκος Φίλης, όσο και ο Πάνος Σκουρλέτης από θεσμικό ρόλο.

Μητσοτάκης: Με το στυλό του Καμμένου υπέγραψε ο Τσίπρας τις Πρέσπες

TAZ: «ΣΥΡΙΖΑ, μεταρρυθμιστική δύναμη ή κόμμα προδοτών;»

Καβγάς Κοτζιά – Ράπτη για τα... μάτια του Καμμένου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ