ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για συνέντευξη Τσακαλώτου: Αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του

ΝΔ για συνέντευξη Τσακαλώτου: Αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του
(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Με μια καυστική δήλωση σχολιάζει τη συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου η Νέα Δημοκρατία, που ευχαριστεί δημόσια τον υπουργό Οικονομικών για την «αυτονόητη πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές».

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Όχι τόσο για την αυτονόητη πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές, όσο κυρίως για την διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων που εκείνος υπέγραψε» τονίζει επίσης η ίδια ανακοίνωση, και ολοκληρώνει λέγοντας: «Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμιζαν παράλληλα πως στο παρελθόν ο κ. Τσακαλώτος αναφερόμενος στην πρόταση της ΝΔ για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, είχε δώσει σε αυτήν τόσες πιθανότητες επιτυχίας όσες και να βγει ο ίδιος ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ