«Γέφυρα»: Πρωτοβουλία για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων
Την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων επιχειρεί να αναδείξει η πρωτοβουλία πολιτών «ΓΕΦΥΡΑ», που συγκρότησαν πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς, της ανανεωτικής Αριστεράς, της οικολογίας και των δικαιωμάτων.
Σε συνέντευξή Τύπου που οργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Polis Art Cafe, αναμένεται να παρουσιάσουν κείμενο - πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που υπογράφουν και υποστηρίζουν δεκάδες πολίτες από διάφορους κοινωνικούς χώρους.
Τους στόχους της ΓΕΦΥΡΑΣ θα αναλύσουν ο Σωτήρης Βαλντέν, διδάσκων στο ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, ο Νίκος Μουζέλης, ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας LSE, ο ιστορικός Αντώνης Λιάκος, το στέλεχος της κεντροαριστεράς Νίκος Μπίστης, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, ο τέως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου, η καθηγήτρια του ΑΠΘ Μαρία Ρεπούση και η Φωτεινή Σιάνου, πρώην αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της ΓΣΕΕ.
Τη συνέντευξη θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καιρός: Πλησιάζει η «Ωκεανίς» - Οι τελευταίες προβλέψεις για την Αττική
Μετρό: Τον Ιούνιο οι τρεις νέοι σταθμοί επέκτασης προς Πειραιά
Πρώτη κατοικία: «Ψαλιδισμένη» προστασία και μόνο για ένα έτος
SPONSORED
Αυτοί είναι οι κατώτατοι και ανώτατοι μισθοί για εκατοντάδες δουλειές στην Ελλάδα το 2026 (πίνακες)
19:20
Σε εξέλιξη έρευνες για την επίθεση σε πυρηνικό σταθμό στο Άμπου Ντάμπι
19:14
Συνέδριο ΝΔ: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την νέα Πολιτική Επιτροπή
19:04
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με πρόεδρο Ν. Κορέας: Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες
18:58