Στο Νταβός ο Α. Τσίπρας στις 21 και 22 Ιανουαρίου
Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Νταβός στις 21 και 22 Ιανουαρίου.
Στο περιθώριο του Φόρουμ, ο έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις με την Άνγκελα Μέρκελ, την Κριστίν Λαγκάρντ και άλλους κορυφαίους ηγέτες για οικονομικά και επενδυτικά θέματα αλλά και την έναρξη της συζήτησης για την απομείωση του ελληνικού χρέους.
Στόχος του πρωθυπουργού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι η δημιουργία ενός θετικού κλίματος για την χώρα και τις προσπάθειες της κυβέρνησης.
Το διάστημα που θα βρεθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Νταβός, άλλωστε, θα είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για το Ασφαλιστικό.
Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί ξανά το Ισραήλ στις 26 Ιανουαρίου, την Κύπρο στις 27 Ιανουαρίου, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ιράν.
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00