Ευρωεκλογές 2019: Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκ νέου υποψήφιος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ξανά υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές Μαΐου.
Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τη Φώφη Γεννήματα και συμφώνησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Δίνουμε μια μεγάλη μάχη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για να σηκώσουμε ξανά ψηλά τη σημαία της προοδευτικής παράταξης. Δίνουμε τη μάχη, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, απέναντι στον φασισμό και στον λαϊκισμό. Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται, παλιά και νέα δεξιά. Από τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας θα βγούμε κερδισμένοι. Το πιστεύουμε και θα το καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε: «Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές αποτελούν διπλή πρόκληση στην προσπάθεια που καταβάλλει η παράταξη μας απέναντι στα τείχη της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που σηκώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η Ευρώπη χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την καθαρή και ισχυρή φωνή της Σοσιαλδημοκρατίας.
Από τη μια μεριά βρίσκονται το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκουν ο Όρμπαν και ο Ταγιάνι, του οποίου οι χθεσινές ακραίες δηλώσεις είναι αποκαλυπτικές για τον χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από την άλλη η α λα καρτ καταδίκη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ευρωπαϊκή Αριστεράδίνουν στον αγώνα μας χαρακτήρα προάσπισης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε ενωμένοι με όλες». μας τις δυνάμεις».
Το ΠΑΣΟΚ ζητάει τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας για τη Μονή Σινά
21:48
Ύποπτο αντικείμενο στα Εξάρχεια - Διακοπή κυκλοφορίας σε Ιπποκράτους και Σόλωνος
21:37
Το Ισραήλ εκτόπισε 250 οικογένειες Παλαιστινίων σε αντίποινα για τη δολοφονία δύο στρατιωτών
21:26
Ισραήλ: Χιλιάδες σε διαδήλωση τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές-δημοψήφισμα για τον Νετανιάχου
21:14