Ευρωεκλογές 2019: Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκ νέου υποψήφιος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ξανά υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές Μαΐου.
Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τη Φώφη Γεννήματα και συμφώνησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Δίνουμε μια μεγάλη μάχη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για να σηκώσουμε ξανά ψηλά τη σημαία της προοδευτικής παράταξης. Δίνουμε τη μάχη, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, απέναντι στον φασισμό και στον λαϊκισμό. Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται, παλιά και νέα δεξιά. Από τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας θα βγούμε κερδισμένοι. Το πιστεύουμε και θα το καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε: «Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές αποτελούν διπλή πρόκληση στην προσπάθεια που καταβάλλει η παράταξη μας απέναντι στα τείχη της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που σηκώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η Ευρώπη χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την καθαρή και ισχυρή φωνή της Σοσιαλδημοκρατίας.
Από τη μια μεριά βρίσκονται το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκουν ο Όρμπαν και ο Ταγιάνι, του οποίου οι χθεσινές ακραίες δηλώσεις είναι αποκαλυπτικές για τον χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από την άλλη η α λα καρτ καταδίκη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ευρωπαϊκή Αριστεράδίνουν στον αγώνα μας χαρακτήρα προάσπισης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε ενωμένοι με όλες». μας τις δυνάμεις».
SPONSORED
Το διπλωματικό «στοίχημα» που δεν βγήκε και γιατί ο Πούτιν εμφανίζεται έτοιμος για συμβιβασμούς
15:07
Πρωθυπουργός Αλβανίας για σχέδιο Κούσνερ: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι δεν υπάρχει σχέδιο»
14:58
Μπαράζ μεταναστευτικών ροών στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 219 μέσα σε ένα 24ωρο
14:50
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου - Ανοίγουν τον δρόμο στον Τσίπρα
14:47