ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Καραγιαννίδης: Η κ. Κασιμάτη συμπράττει με την πιο χυδαία έκφραση του ΠΑΣΟΚ (aud)

Χρ. Καραγιαννίδης: Η κ. Κασιμάτη συμπράττει με την πιο χυδαία έκφραση του ΠΑΣΟΚ (aud)
EUROKINISSI

Αναπόδεικτες και απολύτως ψευδείς χαρακτηρίζει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, τις καταγγελίες της Νίνας Κασιμάτη ότι αυτός έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιό της στην πρώτη διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ο κ. Καραγιαννίδης σημειώνει ότι η κ. Κασιμάτη εξαπολύει μια ανοίκεια επίθεση εις βάρος του προκειμένου να κρύψει την «αντικομματική της στάση να μην υπερψηφίσει εμβληματικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η βουλευτής Πειραιά έχει επιδείξει μηδενική κομματική συνείδηση και την κατηγορεί ότι «συμπράττει με την πιο χυδαία έκφραση του ΠΑΣΟΚ που είναι ο κ. Κεγκέρογλου για να στηθεί ένα δικαστήριο, διαδίδοντας δημόσια ψεύδη».

Αναφορικά με τα κλίμα έντασης που επικρατεί στην Κοινοβουλευτικής Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Καραγιαννίδης σημειώνει ότι πάντοτε υπάρχουν στιγμές έντασης και σύγκρουσης, συμπληρώνοντας όμως ότι «στο τέλος βρίσκουμε την κοινή συνισταμένη και προχωράμε». Απορρίπτει, παράλληλα, το επιχείρημα ότι οι εντάσεις προκύπτουν λόγω δυσανεξίας των παλιότερων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες συνεργασίες.

Τέλος, όσον αφορά τις αντιδράσεις στη Β. Ελλάδα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Καραγιαννίδης σημειώνει ότι υπάρχει μια συναισθηματική αντίδραση μερίδας του κόσμου, αλλά και παρακρατικές ομάδες που στοχεύουν τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Χ. Καραγιαννίδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ