Βασίλης Λυριτζής: Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του δημοσιογράφου
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Βασίλη Λυριτζή εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας το «ήθος και την ανιδιοτέλεια που διέκριναν» το δημοσιογράφο.
«Ο Βασίλης Λυριτζής υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αρχές και ευσυνειδησία. Για πολλά χρόνια η φωνή του ήταν η πρωινή μας συντροφιά» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρωθυπουργός.
«Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, ξεχώρισαν το ήθος και την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» προσθέτει ο πρωθυπουργός.
Ο Βασίλης Λυριτζής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα, χτυπημένος από τον καρκίνο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα 3 Απριλίου.
Η αποθήκευση ενέργειας στο επίκεντρο των επενδύσεων το 2026 – Ποιοι όμιλοι συμμετέχουν
07:26
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές
07:20
Τελευταία ευκαιρία για τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία, έρχονται τα κλιμακωτά πρόστιμα - Αναλυτικός οδηγός
07:17
«ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ: Οι ΗΠΑ έπληξαν εγκατάσταση φόρτωσης ναρκωτικών στη Βενεζουέλα: Η πρώτη χερσαία επιχείρηση
07:07