ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Ο Πετσίτης δεν ήταν συνεργάτης μου

Παππάς: Ο Πετσίτης δεν ήταν συνεργάτης μου
(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τα δημοσιεύματα για τον Μανώλη Πετσίτη και τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήταν συνεργάτης του.

Όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Νews24/7 88,6, ο Μανώλης Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε τροχιά σύγκρουσης.

Αρνήθηκε δε, πως ήταν συνεργάτης του.

Νωρίτερα, ο κ. Παππάς είχε αναφέρει πως πρόκειται για «συναλλαγές ιδιωτών».

«…Ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει» δήλωσε ο κ. Παππάς, στρέφοντας παράλληλα τα «πυρά» του εναντίον της αντιπολίτευσης.

«Επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Έχουμε ένα τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά» τόνισε ο ίδιος.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στις εθνικές εκλογές, λέγοντας πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβρη.

«Οι ευρωεκλογές θα παράξουν οριακό πολιτικό αποτέλεσμα, χάνουν την ώρα τους όσοι προσπαθούν να παίξουμε σενάρια πρόωρων εκλογών» είπε, και συμπλήρωσε: «Όσοι κατασκευάζουν μια εικόνα καλπάζουσας ΝΔ θα διαψευστούν».

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Βόρεια Μακεδονία, ο Νίκος Παππάς μίλησε για μια «νέα εποχή».

«Μετά τις ακρότητες περί προδοσίας, τις βιαιότητες στους δρόμους που έβρισκαν πολιτική κάλυψη από τη ΝΔ, έχουμε γυρίσει από τη βόρεια Μακεδονία με συμφωνίες όπως για την αστυνόμευση του εναέριου χώρου της γειτονικής χώρας, ενώ πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια το μεγαλύτερο επιχειρηματικό φόρουμ που έγινε ποτέ, με συμμετοχή 150 επιχειρηματιών από την Ελλάδα και σχεδόν διπλάσιους από την άλλη πλευρά. Η ΝΔ δεν ζητά ψήφο για την αλλαγή της συμφωνίας των Πρεσπών. Οι ακραίες αντιδράσεις ήταν μειοψηφικές στην περιοδεία που έκανα στη βόρεια Ελλάδα. Όταν ταΐζεις το φίδι, προφανώς θα γυρίσει και θα δαγκώσει και σένα» ανέφερε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ