ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγγραφο - βόμβα για τις σχέσεις Πετσίτη, Λαυρεντιάδη και κυβέρνησης

Έγγραφο - βόμβα για τις σχέσεις Πετσίτη, Λαυρεντιάδη και κυβέρνησης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη, με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να αναδεικνύουν τις σχέσεις του με τους Κύπριους δικηγόρους των offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ακόμη και πριν τον Ιανουάριο του 2015.

Σύμφωνα με έγγραφα – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το Newsbomb.gr, ο Μανώλης Πετσίτης έγινε φορολογικός εκπρόσωπος των δύο Κύπριων δικηγόρων, Παναγιώτου και Πιερή στις 23 Δεκεμβρίου 2014, δηλαδή 33 ημέρες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εκλογές του 2015.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι οι δικηγόροι αυτοί σχετίζονται με τη δικηγορική φίρμα του Αρτέμη Αρτεμίου, με τον οποίο ο Νίκος Παππάς είχε μεταβεί το 2013 στη Βενεζουέλα.

Ο Μανώλης Πετσίτης, δηλαδή, ξεκίνησε να συνεργάζεται με τους δικηγόρους του Λαυρεντιάδη, λίγες εβδομάδες πριν εγκατασταθεί στο Μαξίμου.

PANAGIOTOU PETSITIS

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό News247 88.6, ο Νίκος Παππάς είπε πως ο Μανώλης Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε τροχιά σύγκρουσης και διέψευσε ότι ήταν συνεργάτης του.

Την ίδια ώρα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «φτηνούς αντιπερισπασμούς».

PIERIS PETSITIS

Όπως αναφέρει το Newsbomb.gr, οι σχέσεις του Μανώλη Πετσίτη με τους δύο δικηγόρους αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δήλωνε το σπίτι του στην Καισαριανή ως την επαγγελματική τους έδρα ενώ παράλληλα τούς εκπροσωπούσε –όπως άλλωστε και τον Λαυρεντιάδη- σε συναντήσεις στη ΔΕΠΑ και έφερνε μεγάλα πακέτα στην εταιρεία Διαφημιστικές Υπηρεσίες Maze Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, την οποία είχαν συστήσει οι Παναγιώτου και Πιερής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ