Στη Βουλή η Άννα Ζαΐρη για την υπόθεση Πετσίτη
Αποδεκτό έγινε το αίτημα της ΝΔ να κληθεί προς ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Άννα Ζαΐρη προκειμένου να ενημερώσει για την υπόθεση Πετσίτη.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου προσδιόρισε τη συνεδρίαση για μετά τις 15 Απριλίου, ενώ είναι χαρακτηριστική η φράση της πως θα αποδέχεται όλα τα αιτήματα, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. «Η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Στην προεκλογική περίοδο θα λέω σε όλα ναι, και τον Θεό να θέλετε, εγώ θα τον καλέσω».
Η κ. Χριστοδουλοπούλου ήταν θετική και στο αίτημα να κληθεί προς ακρόαση και ο υπάλληλος που απομακρύνθηκε όταν – όπως ανέφεραν δημοσιεύματα- εντόπισε στοιχεία για την υπόθεση Πετσίτη.
«Στο θέμα Πετσίτη θα το πιείτε μέχρι τέλους το ποτήρι», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ που ζήτησε εν συνεχεία να κληθεί και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος. Η κ. Χριστοδουλοπούλου πρότεινε μετά την εξέταση της υπόθεσης Πετσίτη να κληθεί το ΕΣΡ προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα των fake news.
SPONSORED
Το διάβασμα ή μια βόλτα σε μουσείο είναι όσο σημαντικά και η άσκηση για την επιβράδυνση της γήρανσης
20:52
Το αθέατο ναυάγιο στον κόλπο της Ελευσίνας από ψηλά - Εντυπωσιακά πλάνα drone (vid)
20:41
Εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη - Αγνοείται από 4 Μαΐου (pic)
20:32
Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών στους αγρότες εντός του 2026 - Τα ποσά και οι δικαιούχοι
20:21