ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας στην ΚΕ: Το Γαλάτσι ήταν μόνο η αρχή

Τσίπρας στην ΚΕ: Το Γαλάτσι ήταν μόνο η αρχή
EUROKΙNISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το Γαλάτσι ήταν η αρχή, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι στο επόμενο διάστημα η Προοδευτική Συμμαχία θα πάρει σάρκα και οστά με την οργάνωση επιτροπών στήριξης σε κάθε γωνιά της χώρας.

«Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες στο Γαλάτσι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα συμμετοχής, αποφασιστικότητας, νίκης. Καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η ευρεία, Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με κινητοποίηση των οργανωμένων δυνάμεων του κόμματος και της Νεολαίας, των στελεχών και των βουλευτών μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Συμπλήρωσε ότι «η Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να γίνει ο μεγάλος μαζικός χώρος συνάντησης των μελών μας με όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για το προοδευτικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Και, στόχος μας το επόμενο διάστημα, πέραν από τη συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, είναι η προσπάθεια οργάνωσης επιτροπών στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς».\

Η Κεντρική Επιτροπή συνεδριάζει για να εγκρίνει το συνολικό ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ