ΝΔ: Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;
Νέα ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό θέτει η ΝΔ αναφορικά με την υπόθεση Πετσίτη και με αφορμή τις δηλώσεις των κκ. Μουζάλα και Παπαδόπουλου.
«Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά. Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων», αναφέρει σε δήλωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;» διερωτάται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Καρφιά» Σάκη Παπαδόπουλου κατά Παππά για την υπόθεση Πετσίτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκλογές 2019: Πασχαλινοί «μπουναμάδες» με προεκλογικό τόνο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παυλόπουλος: Δίκαιο και επιβεβλημένο το αίτημά μας για επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα
ΕΛΛΑΔΑ
Συμπλοκή στα κρατητήρια Θεσσαλονίκης: Κρατούμενος ξυλοκόπησε 51χρονο αστυνομικό - Δύο συλλήψεις
14:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σε ανακύκλωση των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης
14:19
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί φλέγεται το Ιράν: Ο ρόλος των Μπαζάαρι, ο Χαμενεΐ και ο Τραμπ - Το χρονικό της εξέγερσης (vid)
14:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Psycho Killer: Ο σεναριογράφος του Se7en επιστρέφει με ένα σκοτεινό slasher
14:10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ