Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να καταθέσει το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις
Έτοιμη να καταθέσει το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις στα ασφαλιστικά ταμεία είναι, σύμφωνα με την Έφη Αχτσιόγλου, η κυβέρνηση.
Η υπουργός Εργασίας σε συνομιλία της με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βουλής ανέφερε ότι η ημερομηνία κατάθεσης του νομοσχεδίου που θα περιλαμβάνει διατάξεις για τις συντάξεις χηρείας και τις εργασιακές συνθήκες των διανομέων φαγητού, εξαρτάται από τον προγραμματισμό της Βουλής.
Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Χρήστου Κατσώτη από το ΚΚΕ, λέγοντας ότι θα υπάρξουν στο νομοσχέδιο ρυθμίσεις για την προστασία τους, ωστόσο η ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά θα γίνει σε άλλο νομοσχέδιο.
Σε ότι αφορά στις 120 δόσεις στην εφορία, η Έφη Αχτσιόγλου στη συνομιλία της με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, επανέλαβε πως θα έρθουν σε ξεχωριστό νομοσχέδιο.
Καθολική εφαρμογή του ψηφιακού δελτίου αποστολής από 1η Μάϊου
00:30
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44