ΚΚΕ: Πλήρης διαφωνία για το Ασφαλιστικό
Την πλήρη διαφωνία του με τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την συνάντηση του με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα τις αντιπαλέψει και θα προσπαθήσει ώστε το σχέδιο νόμου να καταψηφιστεί από τη Βουλή.
"Οι ανησυχίες μας για την πορεία του ασφαλιστικού είναι μεγαλύτερες μετά και τις προτάσεις της κυβέρνησης. Καμία επανάπαυση από το συνδικαλιστικό κίνημα και από όλο τον ελληνικό λαό δεν πρέπει να υπάρχει για την διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, "χρησιμοποιεί τα ίδια απαράδεκτα επιχειρήματα των προκατόχων της", και κάλεσε σε αγώνες όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, τον ελληνικό λαό και κυρίως τους νέους, τονίζοντας ότι πρέπει να βροντοφωνάξουν «κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Νίκη για Toyota και Ogier!
15:58
Ομόνοια: Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση ο 40χρονος εγκαυματίας
15:53
Η ισραηλινή κυβέρνηση αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:40
Αναχώρησε για Βενεζουέλα επίλεκτη ομάδα Ελλήνων διασωστών - Θα συνδράμουν με drone και sonar
15:29