Μητσοτάκης για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο: Αθλιότητα χωρίς όρια
Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το σχόλιο του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτηση του στο Twitter χαρακτήρισε «φαύλο» τον Παύλο Πολάκη, ενώ στράφηκε και εναντίον του πρωθυπουργού. «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή, κ. Τσίπρα, που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είχαν προηγηθεί τα «πυρά» του Παύλου Πολάκη, προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο αναφορικά με την πρόσληψη του ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ. Ο κ. Πολάκης έψεξε την απόφαση του κ. Κυμπουρόπουλου να κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος να προσληφθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε γίνει ευρέως γνωστός στη χώρα το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.
«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο, όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ)», αναφέρει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του στο Facebook.
Τι αλλάζει με τους servicers στις ρυθμίσεις οφειλών - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
02:00
Πότε ξεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών για το «Ανακαινίζω»: Τι ξέρουμε για το «Σπίτι μου 3»
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
00:30
Τραμπ: «Πολύ μεγάλη νίκη» η επικράτηση Μπολσονάρου στον πρώτο γύρο των εκλογών στη Βραζιλία
23:59