Μητσοτάκης για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο: Αθλιότητα χωρίς όρια
Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το σχόλιο του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτηση του στο Twitter χαρακτήρισε «φαύλο» τον Παύλο Πολάκη, ενώ στράφηκε και εναντίον του πρωθυπουργού. «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή, κ. Τσίπρα, που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είχαν προηγηθεί τα «πυρά» του Παύλου Πολάκη, προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο αναφορικά με την πρόσληψη του ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ. Ο κ. Πολάκης έψεξε την απόφαση του κ. Κυμπουρόπουλου να κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος να προσληφθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε γίνει ευρέως γνωστός στη χώρα το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.
«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο, όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ)», αναφέρει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του στο Facebook.
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
05:00
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
04:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου
03:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00