Γεννηματά για ισπανικές εκλογές: Οι λαϊκιστές σύμμαχοι του Τσίπρα υπέστησαν δεινή ήττα
Μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για την προοδευτική Αλλαγή στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει, σε ανάρτησή της στο twitter η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά τη νίκη των Σοσιαλιστών στην Ισπανία, συγχαίροντας τον ηγέτη τους και πετώντας παράλληλα τα «καρφιά» της για τον Αλέξη Τσίπρα.
«Συγχαρητήρια @sanchezcastejon η νίκη σου είναι έμπνευση για όλους μας. Η νίκη των Σοσιαλιστών στις εκλογές στην Ισπανία αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για την προοδευτική Αλλαγή στην Ευρώπη», γράφει χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛΛ, συνεχίζοντας την ανάρτησή της σημειώνει πως «μετά και τη νίκη στη Φινλανδία, τα Σοσιαλιστικά κόμματα αναδεικνύονται ως η λύση απέναντι στην κρίση που οδηγούν οι συντηρητικές πολιτικές και τα κόμματα της δεξιάς», αλλά και «ως ο κύριος αντίπαλος απέναντι στην Ακροδεξιά, αλλά και το λαϊκισμό, όπως των συμμάχων του κ. Τσίπρα που χθες υπέστησαν δεινή ήττα»
Νέα Αριστερά: Παραιτήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης - Αναλαμβάνει προσωρινά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
18:26
Απολογία Τσαγκαράκη: «Το Ευαγγέλιο μου το έδωσε συνεργάτης - Οι πίνακες ήταν παρατημένα κειμήλια»
18:18
Κράτη του Κόλπου «ζυγίζουν» τις επιλογές τους κόντρα στο Ιράν - Περιπλέκεται το τέλος του πολέμου
18:10
Ελεύθερος ο Γιώργος Τσαγκαράκης με αυστηρούς όρους και υψηλή εγγύηση - Τι είπε στην απολογία του
18:05