ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενεζουέλα: Η Μαρέβα στηρίζει Γκουαϊδό και χαιρετίζει την παρέμβαση του στρατού

Βενεζουέλα: Η Μαρέβα στηρίζει Γκουαϊδό και χαιρετίζει την παρέμβαση του στρατού
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θέση για τα δρώμενα στη μακρινή Βενεζουέλα παίρνει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία χαιρετίζει την παρέμβαση του στρατού υπέρ του Γκουαϊδό

Μέσω twitter, η Μαρέβα βλέπει το τέλος να είναι κοντά, αναφερόμενη στην προεδρεία του Νικολάς Μαδούρο. «Επιτέλους το τέλος έρχεται πιο κοντά… Ο Γκουαϊδό της Βενεζουέλας λέει σε βίντεο πως στρατιωτικές δυνάμεις συντάχθηκαν μαζί του για να θέσουν τέλος στην προεδρία του Μαδούρο…» γράφει χαρακτηριστικά ενώ μοιράζεται το σχετικό ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου cnbc.com.

Την ώρα που η χώρα της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται στα όρια του εμφυλίου, η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μοιράζεται άλλη μια δήλωση, αυτή τη φορά του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου σχολιάζοντας: «Η κυβέρνηση Mαδούρο οδήγησε σε οικονομική κατάρρευση και καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολιτικής ελευθερίας. Η πολιτική του αντιτίθεται σε όλα όσα αντιπροσωπεύει η Ευρώπη και το κοινοβούλιο της ΕΕ τον καταδίκασε σωστά. Ας ελπίσουμε για μια ειρηνική επιστροφή της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ