ΝΔ για τις επιθέσεις σε προεκλογικές εκδηλώσεις: Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της
Με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση θέτει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση, αναφορικά με την επίθεση αγνώστων με κροτίδες και πέτρες σε εκδήλωση της ΝΔ στην Αθήνα, αλλά και τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, έξω από εκδήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη Θεσσαλονίκη.
«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η Πειραιώς.
«Η επίθεση αυτή συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
«Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.
Τροχαίο δυστύχημα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Χανιά - Νεκρός ο ασθενής που μεταφερόταν στο νοσοκομείο
09:41
Το fine dining συναντά τον ξυλόφουρνο σε ένα top hospitality concept στο νησί των ανέμων
09:30
Εξωδικαστικός για χρέη από 5.000 ευρώ: Έρχεται από τις 27 Ιουλίου - Πώς θα λειτουργήσει
09:15
Μετράει το φλερτ με chatbot τεχνητής νοημοσύνης ως απιστία; Τι απαντούν οι ειδικοί
09:00