ΝΔ για τις επιθέσεις σε προεκλογικές εκδηλώσεις: Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της
Με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση θέτει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση, αναφορικά με την επίθεση αγνώστων με κροτίδες και πέτρες σε εκδήλωση της ΝΔ στην Αθήνα, αλλά και τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, έξω από εκδήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη Θεσσαλονίκη.
«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η Πειραιώς.
«Η επίθεση αυτή συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
«Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο και την Αττική Οδό
08:33
«Φωτιά» έχουν πάρει οι τιμές στα καύσιμα - Στις Κυκλάδες η ακριβότερη βενζίνη
08:30
Κηφισιά: Χειροπέδες σε 20χρονο που παρίστανε τον αστυνομικό μέσα σε τρένο του ΗΣΑΠ
08:14
Iδιοφυία που απέρριψε το MIT για να γίνει μοναχός, σήμερα συντηρείται κάνοντας 10ωρα livestreams
08:09