Ευρωεκλογές 2019: Αυτό είναι το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας
Με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.
Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες και εξηγώντας τους το διακύβευμα των ευρωεκλογών λέει: «Χρειάζομαι την στήριξή σας για να φέρουμε μαζί την μεγάλη αλλαγή»
Το νέο σποτ δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της επίσημης σελίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.
Όπως και στα προηγούμενα σποτ, η ΝΔ αναδεικνύει το ζήτημα της φορολογίας της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της ασφάλειας των πολιτών. «Ζητάμε από την Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα, περισσότερους πόρους, φύλαξη και προστασία των συνόρων μας», λέει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Το μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα» καταλήγει το διάρκειας περίπου ενός λεπτού σποτ.
Ισραηλινός στρατός: Νεκροί όλοι οι ανώτεροι ηγέτες του ιρανικού «Άξονα του Τρόμου»
19:26
Axios: Νετανιάχου και Τραμπ σχεδίαζαν την επίθεση κατά του Ιράν από τον Δεκέμβριο
19:15
Οδηγίες Γεραπετρίτη για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων πολιτών από τη Μέση Ανατολή
19:03
Γιος πρώην σάχη του Ιράν: «Ανατρέψτε την Ισλαμική Δημοκρατία»
18:56