ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ως αντιπολίτευση δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα ούτε την επόμενη τετραετία
«Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και την επόμενη τετραετία ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα.
«Ο κ. Μητσοτάκης μας ενημέρωσε σήμερα πως τον ευχαρίστησε προσωπικά συνταξιούχος, για τη 13η σύνταξη, την οποία νομοθέτησε η κυβέρνηση. Ο κ. Μητσοτάκης, βέβαια, ξέχασε να τον ενημερώσει ότι ο ίδιος σκοπεύει να την καταργήσει, αφού δεσμεύθηκε μόνο για τις 12 συντάξεις», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.
«Πάντως, κάτι θα ήξερε ο συνταξιούχος που τον ευχαρίστησε. Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και την επόμενη τετραετία, δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
CNN
Σαουδαραβικές δυνάμεις αναχαίτισαν πύραυλο των Χούθι στην περιοχή της Μεδίνας
19:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Μελάνια Τραμπ με Ουκρανούς και Ρώσους διαπραγματευτές: «Μπορούμε να έχουμε μια διαρκή εκεχειρία»
19:21
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη και 57 νέες εισαγωγές - Σε άνοδο η Covid
19:12
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές
19:02
ΚΟΣΜΟΣ