Εκλογές 2019: Ψηφοφόρος ετών… 103 στα Ιωάννινα
Μία από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ψηφοφόρος -αν όχι η μεγαλύτερη- προσήλθε στην κάλπη στα Ιωάννινα.
Η Ιουλία Κατσαδήμα, στα… 103 της χρόνια, πήγε να ψηφίσει, θεωρώντας πως έχει διπλή υποχρέωση πρώτον για την πόλη που έζησε και μετά για τη μνήμη του συζύγου της, ο οποίος υπήρξε Δήμαρχος στα Ιωάννινα.
Συνοδευόμενη από τη νύφη της, η κ. Ιουλία άφησε τους πάντες άφωνους στο εκλογικό τμήμα, στο οποίο μάλιστα προσήλθε νωρίς το πρωί, σύμφωνα με το δημοσίευμα του epiruspost.gr.
Ψήφισε στο 291ο στην περιοχή της Κιάφας, περήφανη και ικανοποιημένη που ήταν εκεί για να επιλέξει τον επόμενο δήμαρχο της πόλης των Ιωαννίνων.
Η κ. Ιουλία γεννήθηκε στη Βίτσα Ζαγορίου. Μετείχε ενεργά στην αντίσταση, έζησε όλες τις μεγάλες στιγμές της πόλης. Από τους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, που έχουν πάνω από όλα την πατρίδα και το καθήκον.
«Βαρίδι» για τους αγρότες ο πόλεμος στο Ιράν - Τι συμβαίνει με το πετρέλαιο και τα λιπάσματα
17:03
Καρδίτσα: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο ανήλικοι για τη δολοφονία του τραγουδιστή (vid)
16:52
Στη φυλακή μέχρι την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ο 20χρονος στη Βέροια - Στην εντατική η 24χρονη
16:50
Ένταση και επεισόδια σε διαδήλωση της αντιπολίτευσης στα Τίρανα - 15 συλλήψεις (vids)
16:39