ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

Χρυσοβελώνη: Θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία
EUROKINISSI/ ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες πρόωρες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής και πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, δήλωσε πως θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, ενώ κληθείσα να σχολιάσει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκτίμησε ότι «ότι οι πολίτες δεν είχαν το χρόνο να αισθανθούν την αλλαγή στην τσέπη τους».

Κατά την άποψή της ένα από τα λάθη που οδήγησαν στην εκλογική ήττα, ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε σωστή επικοινωνιακή διαχείριση των θετικών μέτρων και πως η κυβέρνηση ήταν ότι δεν μέτρησε καλά τον αντίπαλο. Όπως είπε, «η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά την προηγούμενη ήττα, κινήθηκε με μαθηματικούς υπολογισμούς».

Η κ. Χρυσοβελώνη έκανε λόγο και για «αλαζονικές συμπεριφορές που απομάκρυναν τον κόσμο» και συμπλήρωσε οτι «καλό θα είναι να αποφύγουμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, όλοι μας θα θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση, οι πολίτες θέλουν ήρεμο πολιτικό λόγο».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Χρυσοβελώνη στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής, ενώ ήταν εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2016.

Παραιτήθηκε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου στις 17 Ιανουρίου του, μετά το κυβερνητικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ