ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Μηδενική ανοχή σε ξένες στο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφορές - Το παιχνίδι των εκλογών είναι ανοικτό

Τσίπρας: Μηδενική ανοχή σε ξένες στο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφορές - Το παιχνίδι των εκλογών είναι ανοικτό
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μήνυμα συστράτευσης, αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές αλλά και μηδενικής ανοχής «σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς», απηύθυνε στην παρέμβασή του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι «το παιχνίδι είναι ανοιχτό» ενόψει των εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «όλοι κι όλες, θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση» και πρόσθεσε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα.

«Να αναδειχθεί τι παρέλαβε η κυβέρνηση το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποίησε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε και πρόσθεσε ότι καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. «Τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρική Επιτροπή στη βαριά «σκιά» των μετατάξεων

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 20:00, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ