ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Τσίπρας: Ποιον συγγενή διορίσαμε; – Δένδιας: Εσείς δεν είστε εξάδελφος του πρωθυπουργού;

Γιώργος Τσίπρας: Ποιον συγγενή διορίσαμε; – Δένδιας: Εσείς δεν είστε εξάδελφος του πρωθυπουργού;

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Τσίπρα και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια, αναφορικά με τις μετατάξεις στη Βουλή.

«Στην πραγματικότητα δεν έχετε αφήσει κανένα συγγενικό σας πρόσωπο αδιόριστο», αντέκρουσε ο κ. Δένδιας, με τον κ. Τσίπρα να τον καλεί να του πει συγκεκριμένα ονόματα.

«Εσείς ο ίδιος κύριε Τσίπρα. Δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;», τον ρώτησε ο κ. Δένδιας.

«Τι είναι αυτά που λέτε; Είστε πολιτικό στέλεχος κ. Δένδια, δεν ντρέπεστε, τι είναι αυτά που λέτε;» σχολίασε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι πολιτικό στέλεχος από την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ. «Πότε έχετε εκλεγεί και πού;» τον ρώτησε ο κ. Δένδιας.

«Είμαι στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από τότε που υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ», του απάντησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στο γενικό γραμματέα και το βουλευτή.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τη συγκρότησή της, το 2012, και Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων από τον Απρίλιο του 2015.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ