ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: 40 χιλιάδες έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής

Εκλογές ΝΔ: 40 χιλιάδες έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ με την προσέλευση των ψηφοφόρων να είναι, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, ικανοποιητική καθώς φαίνεται να κινείται στα επίπεδα του πρώτου γύρου.

Οι κάλπες άνοιξαν σε όλη τη χώρα στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ ενώ ασφαλής πρόβλεψη για τον νικητή αναμένεται στις 11 το βράδυ.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν ψηφίσει περισσότερα από 40 χιλιάδες άτομα.

Από τα επιτελεία των δύο μονομάχων στέλνουν το μήνυμα προς τους πολίτες πως θα πρέπει να συμμετάσχουν και πάλι μαζικά στη διαδικασία ενώ εκφράζεται αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στις 10:30 το πρωί στην Κηφισιά και σε δήλωσή του τόνισε πως “ξημερώνει μια νέα μέρα για τη ΝΔ και την Ελλάδα”. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για τη μαζική τους συμμετοχή και ζήτησε από όλους να ασκήσουν το δικαίωμά τους:

Η ΝΔ τη Δευτέρα δεν θα είναι μόνο ενωμένη αλλά και ανανεωμένη και έτοιμη να προτάξει ένα εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα ψηφίσει στην Αθήνα αργότερα ενώ το μεσημέρι θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο στο ΕΒΕΑ για να ενημερωθεί για το πως προχωρά η εκλογική διαδικασία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ψήφισε νωρίτερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Πλακιωτάκης στη δήλωσή του τόνισε πως ο σημερινός στόχος είναι να γίνει η Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, ισχυρή και σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη.

Με τη συμμετοχή μας, διασφαλίζουμε την ομαλή πορεία της Παράταξής μας στο μέλλον

Χωρίς να κάνει κάποια δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε στις 9.55 το πρωί, στο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του Δήμου στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και 25ης Μαρτίου.

Δείτε τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ