Εκλογές 2019: Θερμή υποδοχή στο Μέτσοβο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Μετσοβίτες στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έφθασε στην περιοχή, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι.
Τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής του νομού, Κ. Τασούλας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου -Μετσοβίτης στην καταγωγή- Αλ. Καχριμάνης και οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.
Ο κόσμος του ευχόταν «καλή δύναμη», ενώ ένας ηλικιωμένος τού είπε, «εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα», με τον κύριο Μητσοτάκη να του απαντά, «ωραία αυτό θα λες και εσύ, ότι ψηφίζεις Κυριάκο».
Ένας άλλος ηλικιωμένος τού ζήτησε να στηρίξει τη μεσαία τάξη ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας τρίτος, ο οποίος αν και ζει πλέον στη Λάρισα, επέστρεψε στο Μέτσοβο, μόνο και μόνο για να συνομιλήσει μαζί του.
Ο Δήμος Μετσόβου χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά και μια... γλίτσα.
Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Πινακοθήκη, όπου και εξέφρασε το θαυμασμό του για τα έργα.
Φωτιά σε υπαίθριο αμαξοστάσιο στον Πειραιά - Υλικές ζημιές σε τρία οχήματα
07:23
Αεροπορικές: Επιστρέφει μέχρι νεοτέρας η σύνδεση Αθήνας με Μέση Ανατολή – Ποιες εταιρίες πετάνε πού
07:14
Απειλές και κατηγορίες για καταπάτηση της εκεχειρίας από ΗΠΑ και Ιράν λίγο πριν τις συνομιλίες
07:05
Καιρός Μ. Παρασκευής: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00