ΚΚΕ για ντιμπέιτ: Έχουμε δηλώσει πως δεν πρόκειται να μπούμε σε μικροκομματικές σκοπιμότητες
Τη δική του θέση για το «ναυάγιο» του ντιμπέιτ εκφράζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτα διάθεση συνεννόησης.
«Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτα διάθεση συνεννόησης, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και να διεξαχθεί με ζωντανό τρόπο και όχι με τη διαδικασία των παράλληλων μονολόγων. Γι' αυτό και αρχικά μετέθεσε για τις 2 Ιουλίου την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του στη Θεσσαλονίκη, που είχε προγραμματιστεί την 1η Ιούλη, για να διευκολύνει την πραγματοποίηση του ντιμπέιτ», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.
Την ίδια ώρα προσθέτει πως μόλις έγινε γνωστό το κώλυμα του πρωθυπουργού για την 1η Ιουλίου λόγω της Συνόδου Κορυφής συζητήθηκαν άλλες εναλλακτικές ημερομηνίες που τέθηκαν στο τραπέζι, όπως η 28η Ιουνίου και η 2α Ιουλίου.
«Για αυτό και μεταθέσαμε εκ νέου την προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και την επαναφέραμε την 1η Ιουλίου, για να μείνουν κενές αυτές οι ημερομηνίες» τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση, και καταλήγει:
«Το ΚΚΕ έχει εξ αρχής δηλώσει ότι δεν πρόκειται να μπει σε μικροκομματικές σκοπιμότητες, αλλά και δεν θα γίνει μπαλάκι ανατρέποντας άρδην το προεκλογικό του πρόγραμμα και μάλιστα κεντρικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αδιέξοδα, που δεν προκάλεσε το ίδιο».
Athens Gastronomic Forum: Κορυφαία ονόματα της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής δίνουν το «παρών»
09:30
Επίσημα χειμώνας στη Νέα Υόρκη: «Ντύθηκε» στα λευκά το Central Park - Εντυπωσιακές εικόνες (pics)
09:20
Χάρτης πληρωμών και ελαφρύνσεων: Τι ισχύει για συνταξιούχους, ενοικιαστές και μισθωτούς το 2026
09:12
Αυτό το μαγαζί στις ΗΠΑ πουλάει τα περιεχόμενα των αποσκευών που χάνονται στις πτήσεις
09:00