Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη και Βασίλη Κικίλια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Τα συγχαρητήριά τους στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έδωσαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Κικίλιας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter κάνει λόγο για έναν θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε.
«Μία μεγάλη αναγνώριση για έναν σπουδαίο αθλητή, αλλά πάνω από όλα για έναν θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε! #GreekFreak μας κάνεις υπερήφανους! #mvp», αναφέρει στο σχόλιό του ο κ. Μητσοτάκης.
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής της Α’ Αθήνας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας μίλησε για ένα απλό παιδί από τα Σεπόλια.
Ο «Greek Freak» έγραψε ιστορία τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) όταν κέρδισε τον τίτλο του MVP, δηλαδή του πιο πολύτιμου παίκτη.
Παίρνοντας στα χέρια του το βραβείο από τον Κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ο Αντετοκούνμπο λύγισε και έβαλε τα κλάματα, βγάζοντας έναν συγκινητικό λόγο.
Κύπρος: Σε καραντίνα η επαρχία Λάρνακας λόγω αφθώδους πυρετού
16:31
Βολές Μακρόν κατά Ορμπάν για το 20ο πακέτο των ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Μόσχας
16:20
O Τραμπ «ευχαριστεί» το Ανώτατο Δικαστήριο για το μπλόκο στους δασμούς - «Μου δώσατε νέες εξουσίες»
16:10
FIFA: Πυρά Μπλάτερ κατά Ιvφαντίνο για τις σχέσεις του με τον Τραμπ
15:57