Τρεις προσαγωγές για τα συνθήματα στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά
Σε τρεις προσαγωγές για τα χυδαία συνθήματα που έγραψαν στο ασανσέρ του κτηρίου όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά, προχώρησε η αστυνομία.
Πρόκειται για τρεις 15χρονους, ωστόσο οι προσαγωγές δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.
Και αυτό επειδή η ίδια η κ. Μπακογιάννη, όταν ενημερώθηκε πως πρόκειται για ανήλικους, ζήτησε να αποσυρθεί η μήνυση που είχε υποβάλει.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, άγνωστοι βανδάλισαν το κτήριο όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά, γράφοντας συνθήματα για τον δολοφονηθέντα σύζυγό της Παύλο Μπακογιάννη.
«Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά», «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι», ήταν τα συνθήματα που γράφτηκαν στο ασανσέρ του κτηρίου.
Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου του 1989.
Η υποψήφια βουλευτής απάντησε στους δράστες μέσω Twitter, καλώντας τους σε δημόσιο διάλογο.
«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα, αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές».

Πηγή: flashnews.gr

Πηγή: flashnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θανάσης Παπαθανάσης – υποψήφιος της ΝΔ: Δεν μπήκα στην πολιτική για την καρέκλα
Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: Σεβασμός στο διεθνές δίκαιο και τους κανόνες της καλής γειτονίας
Εκλογές 2019: Στόχος πλέον οι αναποφάσιστοι
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στη Λάρισα - Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
13:50
Επτά νεκροί από τα νέα ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία – Μία έφηβη ανάμεσα στα θύματα
13:38
Αυτές είναι οι αμυντικές δαπάνες του ΝΑΤΟ για το 2026: Οι «πρωταθλητές», οι Ευρωπαίοι και η Ελλάδα
13:36
Το Natsu Matsuri επέστρεψε στην Αθήνα για 5η συνεχή χρονιά
13:19