Γ. Κατρούγκαλος: Aβάσιμα τα επιχειρήματα πως θα μειωθούν οι συντάξεις
«Αβάσιμα» χαρακτήρισε τα επιχειρήματα της αντιπολίτευση ότι επίκεινται μειώσεις στις συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, επιρρίπτοντας ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στο ασφαλιστικό.
Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για την Κύρωση του Αναθεωρημένου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί μια βαριά κατάσταση στα εργασιακά, μια εργασιακή ζούγκλα που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη Κοινοτική Οδηγία θα αποτελέσει εκτός από το πολιτικό κι ένα ισχυρό νομικό επιχείρημα για την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και πρόσθεσε: «Για όσους συνδέουν το ασφαλιστικό με τον χάρτη, τα επιχειρήματα που αφορούν σε μη προστασία των συντάξεων είναι αβάσιμα».
Βόλος: Ασθενοφόρο έπιασε φωτιά στην εθνική οδό - Στο νοσοκομείο το πλήρωμα
20:31
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε χαντάκι στην Παλλήνη
20:21
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03