ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το συγκινητικό βίντεο της Φώφης Γεννηματά για τον πατέρα της

Το συγκινητικό βίντεο της Φώφης Γεννηματά για τον πατέρα της
EUROKINISSI

Ένα συγκινητικό βίντεο για τον πατέρα της ανήρτησε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με αφορή τη συμπλήρωση 80 ετών από τη γέννηση του Γιώργου Γεννηματά.

«30 Ιουνίου 2019, 80 χρόνια από τη γέννηση του Γιώργου Γεννηματά. Ταξιδεύοντας για την Κρήτη φέρνω στη μνήμη μου τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε στις εκλογές του 1993, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο», αναφέρει η κ. Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στο νησί.

«Η πλατεία ήταν κατάμεστη, με δυσκολία ανοίξαμε τις πόρτες του αυτοκινήτου και μόλις άρχισε να μιλάει, σείστηκε το Ηράκλειο. ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΑΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Έμελλε να είναι η τελευταία του ανοιχτή ομιλία. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στις εκλογές τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που παρέδιδε τότε μια Ελλάδα σε κρίση», θυμάται και συνεχίζει:

«Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεννηματάς, ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, πέτυχε να βάλει τις βάσεις για την οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην ένταξη στην ΟΝΕ εξασφαλίζοντας παράλληλα εργασιακή ειρήνη.

Το θετικό έργο της παράταξής μας έχει σφραγίδα ανεξίτηλη. Κανείς δεν μπορεί να παραχαράξει την ιστορία. Η προοδευτική μας ταυτότητα είναι η περηφάνια μας. Ο τόπος χρειάζεται και τώρα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ