Εκλογές 2019: Ψηφίζουν και πάλι στο εκλογικό τμήμα όπου εκλάπη η κάλπη
Άνοιξε και πάλι η κάλπη στο 33ο εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων, όπου την περασμένη Κυριακή 7 Ιουλίου εκλάπη η κάλπη.
Οι εγγεγραμμένοι εκλογείς μπορούν να πάνε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 7:00 μέχρι τις 19:00, ωστόσο η συμμετοχή αναμένεται να είναι μικρή.
Υπενθυμίζεται πως η εκλογική διαδικασία είχε διακοπεί λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία, καθώς τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο 35ο δημοτικό σχολείο στην οδό Κωλέττη και προσπάθησαν να σπάσουν την κάλπη με βαριοπούλα. Στη συνέχεια άρπαξαν την κάλπη και εξαφανίστηκαν.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές», με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
PHOTO 1 / 5
ΕΛΛΑΔΑ
Ομόφωνα ένοχοι η μητέρα και σύντροφός της για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου στο Ηράκλειο
12:36
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρής στην Εύβοια
12:31
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Δεύτερος γύρος πληρωμών τον Αύγουστο - Ποιους αφορά
12:20
ΕΛΛΑΔΑ
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Αποστέλλει 14μελές κλιμάκιο εθελοντών στη Βενεζουέλα
12:14
ΚΟΣΜΟΣ