Τσίπρας: Θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας
Τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας θα κρατήσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προτείνει για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ την Όλγα Γεροβασίλη.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα προτείνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Επιπλέον, στη θέση του διευθυντή της ΚΟ θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη. Για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική.
Πάτρα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού διασώστης του ΕΚΑΒ από μεθυσμένο άνδρα
08:06
Το παρασκήνιο της νέας κόντρας με Σαμαρά και η απάντηση Μητσοτάκη: «Κριτική χωρίς βάρος και ουσία»
08:01
Επίδομα Παιδιού: Ανοίγει η πλατφόρμα σήμερα - Πώς υπολογίζεται το ποσό
07:57
Δικογραφία για τον 85χρονο που απείλησε μαθητές στου Ρέντη: Η στιγμή που «σηκώνει» το όπλο έξω από το σχολείο
07:53