ΚΙΝΑΛ για το πανεπιστημιακό άσυλο: Πολύ κακό για το τίποτα - Θα το ψηφίσουμε
Την πρόθεσή της να υπερψηφίσει τις αλλαγές στο άσυλο που προτείνει το υπουργείο Παιδείας, έκανε γνωστή η Χαριλάου Τρικούπη.
Με ένα λακωνικό σχόλιο πηγές του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισαν «πολύ κακό για το τίποτα»την ρύθμιση που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τονίζοντας ότι στην ουσία πρόκειται για μια κακή αντιγραφή του παλιού νόμου του ΠΑΣΟΚ και ξεκαθάρισαν ότι θα το υπερψηφίσουν οι βουλευτές του.
Οι ίδιες πηγές, υποστήριξαν ότι «κάποιοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το θέμα του ασύλου για να δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ ωστόσο απέτυχαν», ενώ επέμειναν στην ανάγκη βελτιωτικών αλλαγών.
«Απαιτούνται νομοθετικές βελτιώσεις ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως, ποιος διασφαλίζει το άσυλο, ποιος το εγγυάται και ποιες είναι οι αρμόδιες αρχές. Εμάς αυτή είναι η θέση μας, αυτή θα επαναλάβουμε και θα επιμείνουμε», σημείωναν οι ίδιες πηγές του ΚΙΝΑΛ.
Πρέσβης Ισραήλ για την 7η Οκτωβρίου: Δεν θα αφήσουμε ποτέ ξανά το μέλλον μας στα χέρια άλλων
14:32
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
14:25
«Δεν είναι αρκετή»: Τι λένε φορείς της βόρειας Ελλάδας για την επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης
14:21
: : Αίγιο: Τροχαίο δυστύχημα στα Σελιανίτικα - Ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της
14:17