ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιούτσιας: Σκευωρία κατά Σαμαρά η Novartis

Τσιούτσιας: Σκευωρία κατά Σαμαρά η Novartis
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά Νίκος Τσιούτσιας.

Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Τσιούτσιας χαρακτήρισε σκευωρία τη υπόθεση Novartis. «Προαναγγέλθηκε έξι μήνες πριν από εφημερίδα ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα μπλέξει σε σκάνδαλο. Και μετά κάποιος μάρτυρας κατέθεσε. Mπήκαν σε συγκεκριμένες εφημερίδες καταθέσεις που δεν είχαν γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε ότι: «’Ολα ξεκίνησαν τη μέρα του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία». Λίγες μέρες αργότερα ακολούθησαν δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών αξιωματούχων που φαίνεται ότι γνώριζαν, με τελευταία εκείνη του τότε Υπουργού κατά της Διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, που είχε κάνει λόγο για «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από γενέσεως του ελληνικού κράτους Ο Πολάκης βγήκε και είπε ότι τους ξέρουμε, ούτε εκείνος, ούτε ο Τζανακόπουλος, ούτε ο Τσίπρας έπρεπε να ξέρουν».

Υπογράμμισε επίσης ότι «τον Ρασπούτιν δεν τον είπε ο Σαμαράς, αλλά ανώτατοι δικαστικοί που παραιτήθηκαν καταγγέλλοντας την προηγούμενη κυβέρνηση», είπε αναφερόμενος στον προστατευόμενο μάρτυρα για την υπόθεση Novartis, τονίζοντας πως οι δικαστικοί «επιβεβαίωσαν αυτά που έλεγε εξ αρχής ο Σαμαράς».

Ο κ. Τσιούτσιας προανήγγειλε εμμέσως τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για το ζήτημα: «Δε θα αναρωτιόσασταν ποιος έστησε την σκευωρία, ποιοι μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν;», σημείωσε ωστόσο και απάντησε πως «ο κ. Σαμαράς- και ο κάθε Έλληνας- επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Από την ώρα που έρχονται στη Βουλή οι δικογραφίες, ακολουθούν την συνταγματική οδό. Έληξε η σκευωρία και αρχίζει η διερεύνηση», κατέληξε ο Νίκος Τσιούτσιας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ