ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για την αντικατάσταση της Βασιλικής Θάνου

«Βολές» Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για την αντικατάσταση της Βασιλικής Θάνου
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME NEWS

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας, με «φόντο» την τροπολογία που απομακρύνει τη Βασιλική Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

«Αυτό που σας προβληματίζει δεν είναι εάν έχει κομματική θέση αλλά το γεγονός ότι έκανε ασφαλιστικά μέτρα για πρακτορείο διανομής Τύπου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι ο Παναγιώτης Πικραμμένος επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του την «προσχηματικότητα των ενστάσεων κατά της επιλογής» της δικαστικού για την επιτροπή ανταγωνισμού.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε, παράλληλα, και στην υπόθεση της Novartis, καλώντας την κυβέρνηση να συστήσει εξεταστική επιτροπή.

«Σας προκαλώ να το κάνετε» είπε ο κ. Τσίπρας, και συνέχισε: «Θα είναι το Βατερλώ σας γιατί όλος ο ελληνικός λαός θα μάθει την αλήθεια, θα μάθει τι έγινε».

Αναφερόμενος στην επιλογή του νέου επικεφαλής της ΕΥΠ, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως υπάρχει ουσιαστικό αλλά και τυπικό πρόβλημα προσόντων.

«Επιλέξατε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζει κανένας, με μόνο προσόν ότι ήταν στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας security» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ